logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eibergen

Begrijp de huizenprijzen in Eibergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eibergen

Eibergen is een plaats in de gemeente Berkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 44.022 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eibergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 437.217 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 34
Gemiddelde vraagprijs € 437.217
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Eibergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eibergen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eibergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eibergen.

Woningen recent verkocht in Eibergen

Er zijn recent 34 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eibergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eibergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eibergen. Een eengezinswoning in Eibergen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een portiekflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eibergen

In Eibergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eibergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eibergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eibergen

Starterswoningen in Eibergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eibergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eibergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eibergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eibergen

Wil je een huis kopen in Eibergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eibergen . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eibergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eibergen.

Bekijk alle koopwoningen in Eibergen. Zoek je huurwoning in Eibergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eibergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eibergen is 2.982 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.795 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eibergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eibergen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Eibergen

Eibergen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.