De Huizenmarkt in Eibergen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eibergen

Woningmarkt Eibergen

Eibergen is een plaats in de gemeente Berkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 44.040 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eibergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 429.711 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 429.711
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Eibergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eibergen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eibergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eibergen.

Woningen recent verkocht in Eibergen

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eibergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eibergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eibergen. Een eengezinswoning in Eibergen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een portiekflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eibergen

In Eibergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eibergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eibergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eibergen
Binnenring: Nederland

Eibergen waar ligt dat?

Woningen te koop Eibergen

Wil je een huis kopen in Eibergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eibergen . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eibergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eibergen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eibergen. Zoek je huurwoning in Eibergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eibergen

Starterswoningen in Eibergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eibergen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eibergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eibergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eibergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eibergen is 2.795 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.625 euro).

Leeftijden Eibergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eibergen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eibergen

Eibergen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.