Borculo in de gemeente Berkelland

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Borculo

Een eerste blik op Borculo

Borculo is een plaats in de gemeente Berkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 44.040 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Borculo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 343.813 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 343.813
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Borculo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borculo is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borculo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Borculo

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borculo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borculo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borculo. Een eengezinswoning in Borculo komt het meest (65%) voor. Daarna komt een maisonnette met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borculo

In Borculo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Borculo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Borculo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Borculo
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Borculo

Wil je een huis kopen in Borculo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borculo. Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borculo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borculo.

Huizenprijzen in Borculo

Starterswoningen in Borculo zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Borculo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borculo zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Borculo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Borculo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borculo is 2.202 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.092 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Borculo is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Borculo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borculo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Borculo

Borculo bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen