Huizenprijzen en de huizenmarkt in Borculo

Begrijp de huizenprijzen in Borculo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Borculo

Borculo is een plaats in de gemeente Berkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 44.040 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borculo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 370.483 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 370.483
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Borculo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borculo is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borculo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Borculo

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borculo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borculo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borculo. Een eengezinswoning in Borculo komt het meest (67%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borculo

In Borculo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borculo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borculo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Borculo

Starterswoningen in Borculo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Borculo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borculo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Borculo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Borculo

Wil je een huis kopen in Borculo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borculo . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borculo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borculo.

Bekijk alle koopwoningen in Borculo. Zoek je huurwoning in Borculo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Borculo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borculo is 2.937 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.688 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Borculo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borculo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Borculo

Borculo bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.