logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Eibergen in Eibergen

Begrijp de huizenprijzen in Eibergen Berkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eibergen Berkelland

Eibergen is een wijk in de plaats Eibergen binnen de gemeente Berkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 12.540 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eibergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 437.044 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 437.044
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Eibergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eibergen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eibergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eibergen.

Woningen recent verkocht in Eibergen

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eibergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eibergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eibergen. Een eengezinswoning in Eibergen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eibergen

In Eibergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eibergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eibergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Eibergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Eibergen vergeleken met de Berkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Eibergen Berkelland

Starterswoningen in Eibergen Berkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eibergen Berkelland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eibergen Berkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eibergen Berkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eibergen Berkelland

Wil je een huis kopen in Eibergen Berkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eibergen Berkelland . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eibergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eibergen.

Bekijk alle koopwoningen in Eibergen Berkelland. Zoek je huurwoning in Eibergen Berkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eibergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eibergen is 2.916 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.861 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eibergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eibergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eibergen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eibergen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eibergen

Eibergen-Centrum en -Oost Eibergen-West Rekken Stichting Rekken Verspreide huizen Hupsel-West Verspreide huizen Hupsel-Oost Verspreide huizen Holterhoek Verspreide huizen Mallem en Loo Verspreide huizen Olden Eibergen Verspreide huizen Rekken Westenesch-Hofrichter De Mors D'n Esch Bronbeek-Rozenkamp Zuivelfabriek Op de Bleek Eibergen Centrum Mollemors Berkellanden Prins Bernhardstraat eo Simmelink West Simmelink Noord Simmelink Zuid Vrijersmaat-Plan Zuid Industrieterrein De Kiefte