Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beltrum

Begrijp de huizenprijzen in Beltrum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beltrum

Beltrum is een plaats in de gemeente Berkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 44.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beltrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 470.797 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 470.797
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Beltrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beltrum is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beltrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beltrum.

Woningen recent verkocht in Beltrum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beltrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beltrum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Beltrum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beltrum. Een eengezinswoning in Beltrum komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beltrum

In Beltrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beltrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beltrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beltrum

Starterswoningen in Beltrum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beltrum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beltrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beltrum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beltrum

Wil je een huis kopen in Beltrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beltrum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beltrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beltrum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Beltrum.

Bekijk alle koopwoningen in Beltrum. Zoek je huurwoning in Beltrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beltrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beltrum is 3.025 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.447 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beltrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beltrum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beltrum

Beltrum bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.