logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Neede

Begrijp de huizenprijzen in Neede met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Neede

Neede is een plaats in de gemeente Berkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 44.022 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 394.214 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 41
Gemiddelde vraagprijs € 394.214
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Neede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neede is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neede moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neede.

Woningen recent verkocht in Neede

Er zijn recent 41 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neede. Een eengezinswoning in Neede komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neede

In Neede wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Neede

Starterswoningen in Neede zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neede zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Neede? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Neede

Wil je een huis kopen in Neede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neede . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neede.

Bekijk alle koopwoningen in Neede. Zoek je huurwoning in Neede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Neede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neede is 2.759 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.603 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Neede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neede vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Neede

Neede bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.