De Huizenmarkt in Neede (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Neede

Woningmarkt Neede

Neede is een plaats in de gemeente Berkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 44.040 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neede. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 385.276 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 52
Gemiddelde vraagprijs € 385.276
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Neede

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neede is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neede kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Neede

Er zijn recent 52 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neede. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neede.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neede. Een eengezinswoning in Neede komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neede

In Neede wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neede

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neede (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Neede
Binnenring: Nederland

Neede waar ligt dat?

Woningen te koop Neede

Wil je een huis kopen in Neede? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neede . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neede alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neede.

Bekijk hier alle koopwoningen in Neede. Zoek je huurwoning in Neede? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Neede

Starterswoningen in Neede zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Neede zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neede zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Neede? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Neede

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neede is 2.615 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.600 euro).

Leeftijden Neede

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neede vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Neede

Neede bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.