logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Borculo in Borculo

Begrijp de huizenprijzen in Borculo Berkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Borculo Berkelland

Borculo is een wijk in de plaats Borculo binnen de gemeente Berkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 10.550 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borculo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 421.047 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 421.047
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Borculo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Borculo is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Borculo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Borculo

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Borculo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Borculo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Borculo. Een eengezinswoning in Borculo komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Borculo

In Borculo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Borculo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Borculo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Borculo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Borculo vergeleken met de Berkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Borculo Berkelland

Starterswoningen in Borculo Berkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Borculo Berkelland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Borculo Berkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Borculo Berkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Borculo Berkelland

Wil je een huis kopen in Borculo Berkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Borculo Berkelland . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Borculo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Borculo.

Bekijk alle koopwoningen in Borculo Berkelland. Zoek je huurwoning in Borculo Berkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Borculo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Borculo is 2.971 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.935 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Borculo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Borculo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Borculo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Borculo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Borculo

Borculo Centrum Borculo overige komgebieden Hambroek Geesteren Gelselaar Haarlo Verspreide huizen Gelselaar Verspreide huizen Geesteren Verspreide huizen Borculo Verspreide huizen Haarlo Elbrink Noord Oostenrijkse Buurt Industrieterrein Borculo West De Koppel De Maat Nieuw Boer Schollenkamp