logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ruurlo in Ruurlo

Begrijp de huizenprijzen in Ruurlo Berkelland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ruurlo Berkelland

Ruurlo is een wijk in de plaats Ruurlo binnen de gemeente Berkelland. Deze wijk telt volgens het CBS 7.775 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ruurlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 491.519 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 491.519
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ruurlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ruurlo is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ruurlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ruurlo.

Woningen recent verkocht in Ruurlo

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ruurlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ruurlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ruurlo. Een eengezinswoning in Ruurlo komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ruurlo

In Ruurlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ruurlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ruurlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ruurlo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ruurlo vergeleken met de Berkelland en Nederland.

Huizenprijzen in Ruurlo Berkelland

Starterswoningen in Ruurlo Berkelland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ruurlo Berkelland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ruurlo Berkelland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ruurlo Berkelland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ruurlo Berkelland

Wil je een huis kopen in Ruurlo Berkelland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ruurlo Berkelland . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ruurlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ruurlo.

Bekijk alle koopwoningen in Ruurlo Berkelland. Zoek je huurwoning in Ruurlo Berkelland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ruurlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ruurlo is 3.395 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.305 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ruurlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ruurlo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ruurlo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ruurlo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ruurlo

Ruurlo Verspreide huizen Ruurlo Verspreide huizen Veldhoek Verspreide huizen Heurne Verspreide huizen Zuidelijk Broek Verspreide huizen Ruurlosche Broek Everwenninkhoek Garvelinkkamp Smidsbrink Ruurlo Centrum Haarskamp Leusinkbrink 't Loo Industrieterrein Ruurlo