Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haarlo

Begrijp de huizenprijzen in Haarlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haarlo

Haarlo is een plaats in de gemeente Berkelland. Deze plaats telt volgens het CBS 44.040 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 594.822 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 594.822
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Haarlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haarlo is 88 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haarlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haarlo

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haarlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haarlo. Een eengezinswoning in Haarlo komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haarlo

In Haarlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haarlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haarlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haarlo

Starterswoningen in Haarlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Haarlo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haarlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haarlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haarlo

Wil je een huis kopen in Haarlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haarlo . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haarlo.

Bekijk alle koopwoningen in Haarlo. Zoek je huurwoning in Haarlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haarlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haarlo is 3.256 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.921 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haarlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haarlo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haarlo

Haarlo bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.