Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Berg en Dal

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Berg en Dal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Berg en Dal

Berg en Dal is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staan er 66 woningen te koop en zijn er recent 84 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berg en Dal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 275.182.

Woningen te koop 66
Woningen recent verkocht 84
Gemiddelde vraagprijs € 527.196
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 275.182
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Berg en Dal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berg en Dal is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berg en Dal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berg en Dal.

Woningen recent verkocht in Berg en Dal

Er zijn recent 84 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berg en Dal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berg en Dal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berg en Dal. Een eengezinswoning in Berg en Dal komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berg en Dal

In Berg en Dal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berg en Dal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berg en Dal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Berg en Dal

Starterswoningen in gemeente Berg en Dal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Berg en Dal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Berg en Dal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Berg en Dal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Berg en Dal

Wil je een huis kopen in gemeente Berg en Dal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Berg en Dal . Er staan momenteel 66 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berg en Dal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berg en Dal.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Berg en Dal. Zoek je huurwoning in gemeente Berg en Dal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Berg en Dal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berg en Dal is 3.444 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.178 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Berg en Dal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berg en Dal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Berg en Dal

De gemeente Berg en Dal telt 11 plaatsen.

Beek Berg en Dal Erlecom Groesbeek Heilig Landstichting Kekerdom Leuth Millingen aan de Rijn Ooij Persingen Ubbergen

Wijken van Berg en Dal

Berg en Dal bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.