Alle woningmarktinfo Gemeente Berg en Dal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Berg en Dal

Een eerste blik op Berg en Dal

Berg en Dal is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staan er 50 woningen te koop en zijn er recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berg en Dal. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 50
Woningen recent verkocht 78
Gemiddelde vraagprijs € 482.566
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Berg en Dal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berg en Dal is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berg en Dal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Berg en Dal

Er zijn recent 78 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berg en Dal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berg en Dal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berg en Dal. Een eengezinswoning in Berg en Dal komt het meest (65%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berg en Dal

In Berg en Dal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Berg en Dal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Berg en Dal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Berg en Dal
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Berg en Dal

Wil je een huis kopen in Berg en Dal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berg en Dal . Er staan momenteel 50 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berg en Dal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berg en Dal.

Zoek je huurwoning in Berg en Dal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Berg en Dal.

Huizenprijzen in Berg en Dal

Starterswoningen in Berg en Dal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berg en Dal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berg en Dal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Berg en Dal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Berg en Dal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berg en Dal is 2.724 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.984 euro).

Leeftijden Berg en Dal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berg en Dal vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Berg en Dal

De gemeente Berg en Dal telt 11 plaatsen.

Beek Berg en Dal Erlecom Groesbeek Heilig Landstichting Kekerdom Leuth Millingen aan de Rijn Ooij Persingen Ubbergen

Alle wijken van Berg en Dal

Berg en Dal bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen