Huizenprijzen en de huizenmarkt Millingen aan de Rijn in Millingen aan de Rijn

Begrijp de huizenprijzen in Millingen aan de Rijn Berg en Dal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Millingen aan de Rijn Berg en Dal

Millingen aan de Rijn is een wijk in de plaats Millingen aan de Rijn binnen de gemeente Berg en Dal. Deze wijk telt volgens het CBS 5.865 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Millingen aan de Rijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 420.745 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 420.745
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Millingen aan de Rijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Millingen aan de Rijn is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Millingen aan de Rijn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Millingen aan de Rijn

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Millingen aan de Rijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Millingen aan de Rijn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Millingen aan de Rijn. Een eengezinswoning in Millingen aan de Rijn komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Millingen aan de Rijn

In Millingen aan de Rijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Millingen aan de Rijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Millingen aan de Rijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Millingen aan de Rijn Berg en Dal

Starterswoningen in Millingen aan de Rijn Berg en Dal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Millingen aan de Rijn Berg en Dal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Millingen aan de Rijn Berg en Dal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Millingen aan de Rijn Berg en Dal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Millingen aan de Rijn Berg en Dal

Wil je een huis kopen in Millingen aan de Rijn Berg en Dal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Millingen aan de Rijn Berg en Dal . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Millingen aan de Rijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Millingen aan de Rijn.

Bekijk alle koopwoningen in Millingen aan de Rijn Berg en Dal. Zoek je huurwoning in Millingen aan de Rijn Berg en Dal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Millingen aan de Rijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Millingen aan de Rijn is 2.685 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.770 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Millingen aan de Rijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Millingen aan de Rijn vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Millingen aan de Rijn

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Millingen aan de Rijn? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Millingen aan de Rijn

Millingen aan de Rijn-Oost Millingen aan de Rijn-West Bedrijventerrein Molenveld Buitengebied Zuid Buitengebied Millingerwaard