logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Groesbeek

Begrijp de huizenprijzen in Groesbeek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Groesbeek

Groesbeek is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.420 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groesbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.081 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 71
Gemiddelde vraagprijs € 461.081
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Groesbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groesbeek is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groesbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Groesbeek.

Woningen recent verkocht in Groesbeek

Er zijn recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groesbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groesbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groesbeek. Een eengezinswoning in Groesbeek komt het meest (76%) voor. Daarna komt een portiekflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groesbeek

In Groesbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groesbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groesbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Groesbeek

Starterswoningen in Groesbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Groesbeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groesbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Groesbeek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Groesbeek

Wil je een huis kopen in Groesbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groesbeek . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groesbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groesbeek.

Bekijk alle koopwoningen in Groesbeek. Zoek je huurwoning in Groesbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Groesbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groesbeek is 3.337 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.410 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Groesbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groesbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Groesbeek

Groesbeek bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.