De Huizenmarkt in Groesbeek (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Groesbeek

Woningmarkt Groesbeek

Groesbeek is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groesbeek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 438.493 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 85
Gemiddelde vraagprijs € 438.493
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Groesbeek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Groesbeek is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Groesbeek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Groesbeek.

Woningen recent verkocht in Groesbeek

Er zijn recent 85 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Groesbeek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Groesbeek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Groesbeek. Een eengezinswoning in Groesbeek komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Groesbeek

In Groesbeek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Groesbeek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Groesbeek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Groesbeek
Binnenring: Nederland

Groesbeek waar ligt dat?

Woningen te koop Groesbeek

Wil je een huis kopen in Groesbeek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Groesbeek . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Groesbeek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Groesbeek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Groesbeek. Zoek je huurwoning in Groesbeek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Groesbeek

Starterswoningen in Groesbeek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Groesbeek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Groesbeek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Groesbeek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Groesbeek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Groesbeek is 3.410 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.835 euro).

Leeftijden Groesbeek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Groesbeek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Groesbeek

Groesbeek bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.