De Huizenmarkt in Erlecom (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Erlecom

Woningmarkt Erlecom

Erlecom is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erlecom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 550.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 550.000
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Erlecom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Erlecom is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Erlecom kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Erlecom

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erlecom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Erlecom.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Erlecom. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Erlecom. Een eengezinswoning in Erlecom komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Erlecom

In Erlecom wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Erlecom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Erlecom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Erlecom
Binnenring: Nederland

Erlecom waar ligt dat?

Woningen te koop Erlecom

Wil je een huis kopen in Erlecom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Erlecom . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Erlecom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Erlecom.

Bekijk hier alle koopwoningen in Erlecom. Zoek je huurwoning in Erlecom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Erlecom

Starterswoningen in Erlecom zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Erlecom zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Erlecom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Erlecom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Erlecom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Erlecom is 4.545 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Erlecom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Erlecom vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Erlecom

Erlecom bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.