Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ooij

Begrijp de huizenprijzen in Ooij met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ooij

Ooij is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ooij. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.469 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 461.469
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Ooij

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ooij is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ooij moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ooij.

Woningen recent verkocht in Ooij

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ooij. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ooij.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ooij. Een eengezinswoning in Ooij komt het meest (80%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ooij

In Ooij wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ooij

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ooij (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ooij

Starterswoningen in Ooij zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ooij zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ooij zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ooij? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ooij

Wil je een huis kopen in Ooij? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ooij . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ooij alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ooij.

Bekijk alle koopwoningen in Ooij. Zoek je huurwoning in Ooij? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ooij

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ooij is 3.307 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.535 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ooij

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ooij vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ooij

Ooij bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.