logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Millingen aan de Rijn

Begrijp de huizenprijzen in Millingen aan de Rijn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Millingen aan de Rijn

Millingen aan de Rijn is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 35.420 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Millingen aan de Rijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 437.843 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 437.843
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Millingen aan de Rijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Millingen aan de Rijn is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Millingen aan de Rijn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Millingen aan de Rijn

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Millingen aan de Rijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Millingen aan de Rijn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Millingen aan de Rijn. Een eengezinswoning in Millingen aan de Rijn komt het meest (85%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Millingen aan de Rijn

In Millingen aan de Rijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Millingen aan de Rijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Millingen aan de Rijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Millingen aan de Rijn

Starterswoningen in Millingen aan de Rijn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Millingen aan de Rijn zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Millingen aan de Rijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Millingen aan de Rijn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Millingen aan de Rijn

Wil je een huis kopen in Millingen aan de Rijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Millingen aan de Rijn . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Millingen aan de Rijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Millingen aan de Rijn.

Bekijk alle koopwoningen in Millingen aan de Rijn. Zoek je huurwoning in Millingen aan de Rijn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Millingen aan de Rijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Millingen aan de Rijn is 3.139 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.711 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Millingen aan de Rijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Millingen aan de Rijn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Millingen aan de Rijn

Millingen aan de Rijn bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.