De Huizenmarkt in Millingen aan de Rijn (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Millingen aan de Rijn

Woningmarkt Millingen aan de Rijn

Millingen aan de Rijn is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Millingen aan de Rijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 387.170 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 387.170
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Millingen aan de Rijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Millingen aan de Rijn is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Millingen aan de Rijn kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Millingen aan de Rijn

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Millingen aan de Rijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Millingen aan de Rijn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Millingen aan de Rijn. Een eengezinswoning in Millingen aan de Rijn komt het meest (84%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Millingen aan de Rijn

In Millingen aan de Rijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Millingen aan de Rijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Millingen aan de Rijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Millingen aan de Rijn
Binnenring: Nederland

Millingen aan de Rijn waar ligt dat?

Woningen te koop Millingen aan de Rijn

Wil je een huis kopen in Millingen aan de Rijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Millingen aan de Rijn . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Millingen aan de Rijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Millingen aan de Rijn.

Bekijk hier alle koopwoningen in Millingen aan de Rijn. Zoek je huurwoning in Millingen aan de Rijn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Millingen aan de Rijn

Starterswoningen in Millingen aan de Rijn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Millingen aan de Rijn zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Millingen aan de Rijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Millingen aan de Rijn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Millingen aan de Rijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Millingen aan de Rijn is 2.723 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.538 euro).

Leeftijden Millingen aan de Rijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Millingen aan de Rijn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Millingen aan de Rijn

Millingen aan de Rijn bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.