De Huizenmarkt in Kekerdom (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kekerdom

Woningmarkt Kekerdom

Kekerdom is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kekerdom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 440.777 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 440.777
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Kekerdom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kekerdom is 59 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kekerdom kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kekerdom

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kekerdom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kekerdom.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kekerdom. Een eengezinswoning in Kekerdom komt het meest (91%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kekerdom

In Kekerdom wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kekerdom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kekerdom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kekerdom
Binnenring: Nederland

Kekerdom waar ligt dat?

Woningen te koop Kekerdom

Wil je een huis kopen in Kekerdom? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kekerdom . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kekerdom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kekerdom.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kekerdom. Zoek je huurwoning in Kekerdom? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kekerdom

Starterswoningen in Kekerdom zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kekerdom zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kekerdom zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kekerdom? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kekerdom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kekerdom is 3.593 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.946 euro).

Leeftijden Kekerdom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kekerdom vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kekerdom

Kekerdom bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.