Alle woningmarktinfo Ubbergen in gemeente Berg en Dal

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Ubbergen

Een eerste blik op Ubbergen

Ubbergen is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ubbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.179.706 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.179.706
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Ubbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ubbergen is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ubbergen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ubbergen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ubbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ubbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ubbergen. Een villa in Ubbergen komt het meest (30%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ubbergen

In Ubbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Ubbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Ubbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ubbergen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Ubbergen

Wil je een huis kopen in Ubbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ubbergen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ubbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ubbergen.

Zoek je huurwoning in Ubbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Ubbergen.

Huizenprijzen in Ubbergen

Starterswoningen in Ubbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ubbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ubbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ubbergen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ubbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ubbergen is 4.747 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.016 euro).

Leeftijden Ubbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ubbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ubbergen

Ubbergen bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen