logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beek

Begrijp de huizenprijzen in Beek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beek

Beek is een plaats in de gemeente Beek. Deze plaats telt volgens het CBS 16.132 inwoners. Momenteel staan er 42 woningen te koop en zijn er recent 132 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 367.452 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 42
Woningen recent verkocht 132
Gemiddelde vraagprijs € 367.452
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Beek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beek is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beek.

Woningen recent verkocht in Beek

Er zijn recent 132 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beek. Een eengezinswoning in Beek komt het meest (61%) voor. Daarna komt een portiekflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beek

In Beek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beek

Starterswoningen in Beek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beek

Wil je een huis kopen in Beek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beek . Er staan momenteel 42 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beek.

Bekijk alle koopwoningen in Beek. Zoek je huurwoning in Beek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beek is 2.734 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.556 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beek

Beek bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.