Beek in de gemeente Beek

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Beek

Een eerste blik op Beek

Beek is een plaats in de gemeente Beek. Deze plaats telt volgens het CBS 15.895 inwoners. Momenteel staan er 62 woningen te koop en zijn er recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Beek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 333.727 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 62
Woningen recent verkocht 48
Gemiddelde vraagprijs € 333.727
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Beek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beek is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beek.

Woningen recent verkocht in Beek

Er zijn recent 48 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beek. Een eengezinswoning in Beek komt het meest (52%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beek

In Beek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Beek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Beek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beek
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Beek

Wil je een huis kopen in Beek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beek. Er staan momenteel 62 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beek.

Huizenprijzen in Beek

Starterswoningen in Beek zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Beek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beek zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beek is 2.038 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.907 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Beek is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Beek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beek

Beek bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen