De Huizenmarkt in Beek (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Beek

Woningmarkt Beek

Beek is een plaats in de gemeente Beek. Deze plaats telt volgens het CBS 15.895 inwoners. Momenteel staan er 81 woningen te koop en zijn er recent 92 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 371.427 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 81
Woningen recent verkocht 92
Gemiddelde vraagprijs € 371.427
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Beek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beek is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beek.

Woningen recent verkocht in Beek

Er zijn recent 92 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beek. Een eengezinswoning in Beek komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beek

In Beek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beek
Binnenring: Nederland

Beek waar ligt dat?

Woningen te koop Beek

Wil je een huis kopen in Beek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beek . Er staan momenteel 81 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Beek. Zoek je huurwoning in Beek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Beek

Starterswoningen in Beek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beek is 2.444 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.355 euro).

Leeftijden Beek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Beek

Beek bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.