Huizenprijzen en de huizenmarkt in Heilig Landstichting

Begrijp de huizenprijzen in Heilig Landstichting met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heilig Landstichting

Heilig Landstichting is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heilig Landstichting. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 869.170 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 869.170
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Heilig Landstichting

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heilig Landstichting is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heilig Landstichting moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heilig Landstichting.

Woningen recent verkocht in Heilig Landstichting

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heilig Landstichting. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heilig Landstichting.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heilig Landstichting. Een eengezinswoning in Heilig Landstichting komt het meest (52%) voor. Daarna komt een villa met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heilig Landstichting

In Heilig Landstichting wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heilig Landstichting

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heilig Landstichting (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Heilig Landstichting

Starterswoningen in Heilig Landstichting zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heilig Landstichting zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heilig Landstichting zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heilig Landstichting? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heilig Landstichting

Wil je een huis kopen in Heilig Landstichting? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heilig Landstichting . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heilig Landstichting alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heilig Landstichting.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Heilig Landstichting.

Bekijk alle koopwoningen in Heilig Landstichting. Zoek je huurwoning in Heilig Landstichting? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heilig Landstichting

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heilig Landstichting is 5.451 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.836 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heilig Landstichting

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heilig Landstichting vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Heilig Landstichting

Heilig Landstichting bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.