De Huizenmarkt in Berg en Dal (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Berg en Dal

Woningmarkt Berg en Dal

Berg en Dal is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berg en Dal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 628.650 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 628.650
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Berg en Dal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berg en Dal is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berg en Dal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berg en Dal.

Woningen recent verkocht in Berg en Dal

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berg en Dal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berg en Dal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berg en Dal. Een portiekflat in Berg en Dal komt het meest (62%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berg en Dal

In Berg en Dal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berg en Dal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berg en Dal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Berg en Dal
Binnenring: Nederland

Berg en Dal waar ligt dat?

Woningen te koop Berg en Dal

Wil je een huis kopen in Berg en Dal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berg en Dal . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berg en Dal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berg en Dal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Berg en Dal. Zoek je huurwoning in Berg en Dal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Berg en Dal

Starterswoningen in Berg en Dal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berg en Dal zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berg en Dal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Berg en Dal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Berg en Dal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berg en Dal is 3.295 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.234 euro).

Leeftijden Berg en Dal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berg en Dal vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Berg en Dal

Berg en Dal bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.