Huizenprijzen en de huizenmarkt in Persingen

Begrijp de huizenprijzen in Persingen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Persingen

Persingen is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Persingen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.150.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.150.000
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Persingen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Persingen is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Persingen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Persingen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Persingen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Persingen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Persingen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Persingen. Een woonboerderij in Persingen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Persingen

In Persingen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Persingen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Persingen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Persingen

Starterswoningen in Persingen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Persingen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Persingen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Persingen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Persingen

Wil je een huis kopen in Persingen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Persingen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Persingen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Persingen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Persingen.

Bekijk alle koopwoningen in Persingen. Zoek je huurwoning in Persingen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Persingen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Persingen is 2.190 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Persingen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Persingen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Persingen

Persingen bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.