Leuth in de gemeente Berg en Dal

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Leuth

Een eerste blik op Leuth

Leuth is een plaats in de gemeente Berg en Dal. Deze plaats telt volgens het CBS 33.985 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Leuth. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 376.225 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 376.225
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Leuth

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leuth is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leuth kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Leuth

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leuth. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leuth.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leuth. Een eengezinswoning in Leuth komt het meest (80%) voor. Daarna komt een maisonnette met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leuth

In Leuth wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Leuth

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Leuth (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leuth
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Leuth

Wil je een huis kopen in Leuth? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leuth . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leuth alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leuth.

Zoek je huurwoning in Leuth? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Leuth.

Huizenprijzen in Leuth

Starterswoningen in Leuth zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leuth zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leuth zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leuth? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leuth

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leuth is 2.170 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Leuth is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Leuth

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leuth vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Leuth

Leuth bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen