logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Beek in Beek

Begrijp de huizenprijzen in Beek Berg en Dal met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beek Berg en Dal

Beek is een wijk in de plaats Beek binnen de gemeente Berg en Dal. Deze wijk telt volgens het CBS 3.655 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 786.840 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 786.840
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Beek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beek is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beek.

Woningen recent verkocht in Beek

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beek. Een eengezinswoning in Beek komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beek

In Beek wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beek Berg en Dal

Starterswoningen in Beek Berg en Dal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beek Berg en Dal zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beek Berg en Dal zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beek Berg en Dal? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beek Berg en Dal

Wil je een huis kopen in Beek Berg en Dal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beek Berg en Dal . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beek.

Bekijk alle koopwoningen in Beek Berg en Dal. Zoek je huurwoning in Beek Berg en Dal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beek is 4.219 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.320 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beek

Beek-Midden Beek-Oost Beek-West Buitengebied Beek