De Huizenmarkt in Eck en Wiel (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eck en Wiel

Woningmarkt Eck en Wiel

Eck en Wiel is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 29.550 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eck en Wiel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 602.587 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 602.587
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Eck en Wiel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eck en Wiel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eck en Wiel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eck en Wiel.

Woningen recent verkocht in Eck en Wiel

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eck en Wiel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eck en Wiel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eck en Wiel. Een eengezinswoning in Eck en Wiel komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eck en Wiel

In Eck en Wiel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eck en Wiel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eck en Wiel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eck en Wiel
Binnenring: Nederland

Eck en Wiel waar ligt dat?

Woningen te koop Eck en Wiel

Wil je een huis kopen in Eck en Wiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eck en Wiel . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eck en Wiel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eck en Wiel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eck en Wiel. Zoek je huurwoning in Eck en Wiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eck en Wiel

Starterswoningen in Eck en Wiel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eck en Wiel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eck en Wiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eck en Wiel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eck en Wiel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eck en Wiel is 4.001 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.597 euro).

Leeftijden Eck en Wiel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eck en Wiel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eck en Wiel

Eck en Wiel bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.