Huizenprijzen en de huizenmarkt in Drouwenermond

Begrijp de huizenprijzen in Drouwenermond met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Drouwenermond

Drouwenermond is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drouwenermond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 428.414 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 428.414
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Drouwenermond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drouwenermond is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drouwenermond moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Drouwenermond.

Woningen recent verkocht in Drouwenermond

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drouwenermond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drouwenermond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drouwenermond. Een eengezinswoning in Drouwenermond komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drouwenermond

In Drouwenermond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drouwenermond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drouwenermond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Drouwenermond

Starterswoningen in Drouwenermond zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Drouwenermond zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drouwenermond zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Drouwenermond? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Drouwenermond

Wil je een huis kopen in Drouwenermond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drouwenermond . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Drouwenermond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drouwenermond.

Bekijk alle koopwoningen in Drouwenermond. Zoek je huurwoning in Drouwenermond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Drouwenermond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drouwenermond is 3.051 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.290 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Drouwenermond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drouwenermond vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Drouwenermond

Drouwenermond bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.