logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Odoorn in Klijndijk

Begrijp de huizenprijzen in Odoorn Borger-Odoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Odoorn Borger-Odoorn

Odoorn is een wijk in de plaats Klijndijk binnen de gemeente Borger-Odoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 1.915 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odoorn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 422.747 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 422.747
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Odoorn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Odoorn is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Odoorn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Odoorn.

Woningen recent verkocht in Odoorn

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odoorn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Odoorn.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Odoorn. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Odoorn. Een woonboerderij in Odoorn komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Odoorn

In Odoorn wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Odoorn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Odoorn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Odoorn

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Odoorn vergeleken met de Borger-Odoorn en Nederland.

Huizenprijzen in Odoorn Borger-Odoorn

Starterswoningen in Odoorn Borger-Odoorn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Odoorn Borger-Odoorn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Odoorn Borger-Odoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Odoorn Borger-Odoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Odoorn Borger-Odoorn

Wil je een huis kopen in Odoorn Borger-Odoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Odoorn Borger-Odoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Odoorn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Odoorn.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Odoorn Borger-Odoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Odoorn Borger-Odoorn. Zoek je huurwoning in Odoorn Borger-Odoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Odoorn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Odoorn is 2.930 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.279 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Odoorn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Odoorn vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Odoorn

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Odoorn? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Odoorn

Odoorn Verspreide huizen Odoorn