logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bronnegerveen in Bronnegerveen

Begrijp de huizenprijzen in Bronnegerveen Borger-Odoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bronnegerveen Borger-Odoorn

Bronnegerveen is een wijk in de plaats Bronnegerveen binnen de gemeente Borger-Odoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bronnegerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 542.228 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 542.228
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Bronnegerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bronnegerveen is 77 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bronnegerveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bronnegerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bronnegerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bronnegerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bronnegerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Bronnegerveen

In Bronnegerveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bronnegerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bronnegerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bronnegerveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bronnegerveen vergeleken met de Borger-Odoorn en Nederland.

Woningen te koop Bronnegerveen Borger-Odoorn

Wil je een huis kopen in Bronnegerveen Borger-Odoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bronnegerveen Borger-Odoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bronnegerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bronnegerveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Bronnegerveen Borger-Odoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Bronnegerveen Borger-Odoorn. Zoek je huurwoning in Bronnegerveen Borger-Odoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bronnegerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bronnegerveen is 3.763 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.660 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bronnegerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bronnegerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Bronnegerveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Bronnegerveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Bronnegerveen

Verspreide huizen Bronnegerveen