logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuw-Buinen in Nieuw-Buinen

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn

Nieuw-Buinen is een wijk in de plaats Nieuw-Buinen binnen de gemeente Borger-Odoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 4.740 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Buinen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 305.066 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 305.066
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Nieuw-Buinen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw-Buinen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw-Buinen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuw-Buinen.

Woningen recent verkocht in Nieuw-Buinen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Buinen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw-Buinen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuw-Buinen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw-Buinen. Een eengezinswoning in Nieuw-Buinen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Nieuw-Buinen

In Nieuw-Buinen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw-Buinen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw-Buinen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuw-Buinen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuw-Buinen vergeleken met de Borger-Odoorn en Nederland.

Huizenprijzen in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn

Starterswoningen in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw-Buinen Borger-Odoorn

Wil je een huis kopen in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw-Buinen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw-Buinen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn. Zoek je huurwoning in Nieuw-Buinen Borger-Odoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw-Buinen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw-Buinen is 2.336 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.895 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw-Buinen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw-Buinen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuw-Buinen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuw-Buinen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuw-Buinen

Nieuw-Buinen Verspreide huizen Nieuw-Buinen