logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ees in Eeserveen

Begrijp de huizenprijzen in Ees Borger-Odoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ees Borger-Odoorn

Ees is een wijk in de plaats Eeserveen binnen de gemeente Borger-Odoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 645 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ees. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 509.552 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 509.552
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Ees

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ees is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ees moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ees.

Woningen recent verkocht in Ees

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ees. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ees.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ees. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ees. Een woonboerderij in Ees komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Ees

In Ees wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ees

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ees (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ees

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ees vergeleken met de Borger-Odoorn en Nederland.

Huizenprijzen in Ees Borger-Odoorn

Starterswoningen in Ees Borger-Odoorn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ees Borger-Odoorn zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ees Borger-Odoorn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ees Borger-Odoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ees Borger-Odoorn

Wil je een huis kopen in Ees Borger-Odoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ees Borger-Odoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ees alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ees.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Ees Borger-Odoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Ees Borger-Odoorn. Zoek je huurwoning in Ees Borger-Odoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ees

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ees is 3.634 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.378 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ees

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ees vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ees

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ees? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ees

Ees Eesergroen Verspreide huizen Eeserveen Verspreide huizen Eesergroen Verspreide huizen Ees