logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Valthermond in Valthermond

Begrijp de huizenprijzen in Valthermond Borger-Odoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Valthermond Borger-Odoorn

Valthermond is een wijk in de plaats Valthermond binnen de gemeente Borger-Odoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 3.505 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Valthermond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 326.810 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 326.810
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Valthermond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Valthermond is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Valthermond kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Valthermond

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Valthermond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Valthermond.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Valthermond. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Valthermond. Een woonboerderij in Valthermond komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Valthermond

In Valthermond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Valthermond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Valthermond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Valthermond

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Valthermond vergeleken met de Borger-Odoorn en Nederland.

Huizenprijzen in Valthermond Borger-Odoorn

Starterswoningen in Valthermond Borger-Odoorn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Valthermond Borger-Odoorn zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Valthermond Borger-Odoorn zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Valthermond Borger-Odoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Valthermond Borger-Odoorn

Wil je een huis kopen in Valthermond Borger-Odoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Valthermond Borger-Odoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Valthermond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Valthermond.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Valthermond Borger-Odoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Valthermond Borger-Odoorn. Zoek je huurwoning in Valthermond Borger-Odoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Valthermond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Valthermond is 2.453 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.367 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Valthermond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Valthermond vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Valthermond

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Valthermond? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Valthermond

Valthermond Zandberg Tweede Valthermond Verspreide huizen Valthermond