logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Drouwenermond in Drouwenermond

Begrijp de huizenprijzen in Drouwenermond Borger-Odoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Drouwenermond Borger-Odoorn

Drouwenermond is een wijk in de plaats Drouwenermond binnen de gemeente Borger-Odoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 565 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drouwenermond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 375.653 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 375.653
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Drouwenermond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drouwenermond is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drouwenermond kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drouwenermond

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drouwenermond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drouwenermond.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Drouwenermond. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Drouwenermond

In Drouwenermond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drouwenermond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drouwenermond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Drouwenermond

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Drouwenermond vergeleken met de Borger-Odoorn en Nederland.

Woningen te koop Drouwenermond Borger-Odoorn

Wil je een huis kopen in Drouwenermond Borger-Odoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drouwenermond Borger-Odoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drouwenermond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drouwenermond.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Drouwenermond Borger-Odoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Drouwenermond Borger-Odoorn. Zoek je huurwoning in Drouwenermond Borger-Odoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Drouwenermond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drouwenermond is 2.535 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.243 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Drouwenermond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drouwenermond vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Drouwenermond

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Drouwenermond? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Drouwenermond

Drouwenermond Verspreide huizen Drouwenermond