logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Tweede Exloërmond in 2e Exloërmond

Begrijp de huizenprijzen in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn

Tweede Exloërmond is een wijk in de plaats 2e Exloërmond binnen de gemeente Borger-Odoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 2.825 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tweede Exloërmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 373.169 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 373.169
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Tweede Exloërmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tweede Exloërmond is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tweede Exloërmond kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Tweede Exloërmond

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tweede Exloërmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tweede Exloërmond.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Tweede Exloërmond. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Tweede Exloërmond

In Tweede Exloërmond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tweede Exloërmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tweede Exloërmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Tweede Exloërmond

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Tweede Exloërmond vergeleken met de Borger-Odoorn en Nederland.

Huizenprijzen in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn

Starterswoningen in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Tweede Exloërmond Borger-Odoorn

Wil je een huis kopen in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tweede Exloërmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tweede Exloërmond.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn. Zoek je huurwoning in Tweede Exloërmond Borger-Odoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tweede Exloërmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tweede Exloërmond is 2.268 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.945 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tweede Exloërmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tweede Exloërmond vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Tweede Exloërmond

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Tweede Exloërmond? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Tweede Exloërmond

Tweede Exloërmond Eerste Exloërmond Exloërveen Verspreide huizen Tweede Exloërmond