logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Odoornerveen in Odoornerveen

Begrijp de huizenprijzen in Odoornerveen Borger-Odoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Odoornerveen Borger-Odoorn

Odoornerveen is een wijk in de plaats Odoornerveen binnen de gemeente Borger-Odoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 385 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odoornerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 482.692 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 482.692
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Odoornerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Odoornerveen is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Odoornerveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Odoornerveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Odoornerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Odoornerveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Odoornerveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Odoornerveen

In Odoornerveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Odoornerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Odoornerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Odoornerveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Odoornerveen vergeleken met de Borger-Odoorn en Nederland.

Woningen te koop Odoornerveen Borger-Odoorn

Wil je een huis kopen in Odoornerveen Borger-Odoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Odoornerveen Borger-Odoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Odoornerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Odoornerveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Odoornerveen Borger-Odoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Odoornerveen Borger-Odoorn. Zoek je huurwoning in Odoornerveen Borger-Odoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Odoornerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Odoornerveen is 2.640 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.640 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Odoornerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Odoornerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Odoornerveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Odoornerveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Odoornerveen

Odoornerveen Verspreide huizen Odoornerveen