logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Valthe in Valthe

Begrijp de huizenprijzen in Valthe Borger-Odoorn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Valthe Borger-Odoorn

Valthe is een wijk in de plaats Valthe binnen de gemeente Borger-Odoorn. Deze wijk telt volgens het CBS 1.230 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Valthe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 681.544 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 681.544
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Valthe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Valthe is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Valthe kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Valthe

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Valthe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Valthe.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Valthe. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Valthe

In Valthe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Valthe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Valthe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Valthe

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Valthe vergeleken met de Borger-Odoorn en Nederland.

Woningen te koop Valthe Borger-Odoorn

Wil je een huis kopen in Valthe Borger-Odoorn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Valthe Borger-Odoorn . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Valthe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Valthe.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Valthe Borger-Odoorn.

Bekijk alle koopwoningen in Valthe Borger-Odoorn. Zoek je huurwoning in Valthe Borger-Odoorn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Valthe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Valthe is 2.650 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.254 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Valthe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Valthe vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Valthe

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Valthe? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Valthe

Valthe Verspreide huizen Valthe