Huizenprijzen en de huizenmarkt in Aalden

Begrijp de huizenprijzen in Aalden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aalden

Aalden is een plaats in de gemeente Coevorden. Deze plaats telt volgens het CBS 35.290 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 389.643 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 389.643
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Aalden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aalden is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aalden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Aalden

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aalden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aalden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aalden. Een eengezinswoning in Aalden komt het meest (61%) voor. Daarna komt een bungalow met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aalden

In Aalden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aalden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aalden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Aalden

Starterswoningen in Aalden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Aalden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aalden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aalden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aalden

Wil je een huis kopen in Aalden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aalden . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aalden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aalden.

Bekijk alle koopwoningen in Aalden. Zoek je huurwoning in Aalden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aalden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aalden is 2.754 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.738 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aalden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aalden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Aalden

Aalden bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.