logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Weijerswold in Coevorden

Begrijp de huizenprijzen in Weijerswold Coevorden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Weijerswold Coevorden

Weijerswold is een wijk in de plaats Coevorden binnen de gemeente Coevorden. Deze wijk telt volgens het CBS 85 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weijerswold. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 455.331 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 455.331
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Weijerswold

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Weijerswold is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Weijerswold moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Weijerswold.

Woningen recent verkocht in Weijerswold

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Weijerswold. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Weijerswold.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Weijerswold. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Weijerswold. Een woonboerderij in Weijerswold komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Weijerswold

In Weijerswold wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Weijerswold

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Weijerswold (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Weijerswold

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Weijerswold vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Huizenprijzen in Weijerswold Coevorden

Starterswoningen in Weijerswold Coevorden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Weijerswold Coevorden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Weijerswold Coevorden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Weijerswold Coevorden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Weijerswold Coevorden

Wil je een huis kopen in Weijerswold Coevorden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Weijerswold Coevorden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Weijerswold alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Weijerswold.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Weijerswold Coevorden.

Bekijk alle koopwoningen in Weijerswold Coevorden. Zoek je huurwoning in Weijerswold Coevorden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Weijerswold

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Weijerswold is 2.165 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.356 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Weijerswold

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Weijerswold vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Weijerswold

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Weijerswold? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Weijerswold

Verspreide huizen Weijerswold