logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Coevorden in Coevorden

Begrijp de huizenprijzen in Coevorden Coevorden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Coevorden Coevorden

Coevorden is een wijk in de plaats Coevorden binnen de gemeente Coevorden. Deze wijk telt volgens het CBS 14.555 inwoners. Momenteel staan er 46 woningen te koop en zijn er recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Coevorden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 336.164 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 46
Woningen recent verkocht 62
Gemiddelde vraagprijs € 336.164
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Coevorden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Coevorden is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Coevorden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Coevorden.

Woningen recent verkocht in Coevorden

Er zijn recent 62 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Coevorden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Coevorden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Coevorden. Een eengezinswoning in Coevorden komt het meest (75%) voor. Daarna komt een galerijflat met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Coevorden

In Coevorden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Coevorden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Coevorden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Coevorden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Coevorden vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Huizenprijzen in Coevorden Coevorden

Starterswoningen in Coevorden Coevorden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Coevorden Coevorden zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Coevorden Coevorden zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Coevorden Coevorden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Coevorden Coevorden

Wil je een huis kopen in Coevorden Coevorden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Coevorden Coevorden . Er staan momenteel 46 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Coevorden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Coevorden.

Bekijk alle koopwoningen in Coevorden Coevorden. Zoek je huurwoning in Coevorden Coevorden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Coevorden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Coevorden is 2.791 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.396 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Coevorden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Coevorden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Coevorden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Coevorden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Coevorden

Coevorden-Centrum Lootuinen Poppenhare Binnenvree Buitenvree Pikveld De Heege Klooster Ballast De Loo Verspreide huizen Coevorden Holwert Hare Leeuwerikenveld De Heege en De Mars Klinkenvlier Ossehaar