Alle woningmarktinfo Nieuwe Krim in Coevorden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuwe Krim

Een eerste blik op Nieuwe Krim

Nieuwe Krim is een wijk in de gemeente Coevorden. Deze wijk telt volgens het CBS 185 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Krim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 334.038 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 334.038
Percentage gezinnen met kinderen 52%

Verkoopduur woningen in Nieuwe Krim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwe Krim is 113 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwe Krim kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwe Krim

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Krim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwe Krim.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwe Krim. Een eengezinswoning in Nieuwe Krim komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwe Krim

In Nieuwe Krim wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuwe Krim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuwe Krim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwe Krim
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuwe Krim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuwe Krim vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nieuwe Krim waar ligt dat?

Woningen te koop in Nieuwe Krim

Wil je een huis kopen in Nieuwe Krim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwe Krim . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwe Krim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwe Krim.

Zoek je huurwoning in Nieuwe Krim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuwe Krim.

Huizenprijzen in Nieuwe Krim

Starterswoningen in Nieuwe Krim zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwe Krim zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwe Krim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwe Krim? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwe Krim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwe Krim is 2.602 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.137 euro).

Leeftijden Nieuwe Krim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwe Krim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwe Krim

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwe Krim? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwe Krim

Nieuwe Krim Verspreide huizen Nieuwe Krim