logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuwe Krim in Coevorden

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwe Krim Coevorden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwe Krim Coevorden

Nieuwe Krim is een wijk in de plaats Coevorden binnen de gemeente Coevorden. Deze wijk telt volgens het CBS 200 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Krim. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 361.066 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 361.066
Percentage gezinnen met kinderen 57%

Verkoopduur woningen in Nieuwe Krim

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwe Krim is 111 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwe Krim kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwe Krim

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Krim. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwe Krim.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Krim. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwe Krim. Een eengezinswoning in Nieuwe Krim komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwe Krim

In Nieuwe Krim wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwe Krim

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwe Krim (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuwe Krim

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuwe Krim vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Huizenprijzen in Nieuwe Krim Coevorden

Starterswoningen in Nieuwe Krim Coevorden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwe Krim Coevorden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwe Krim Coevorden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwe Krim Coevorden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwe Krim Coevorden

Wil je een huis kopen in Nieuwe Krim Coevorden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwe Krim Coevorden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwe Krim alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwe Krim.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwe Krim Coevorden.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwe Krim Coevorden. Zoek je huurwoning in Nieuwe Krim Coevorden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwe Krim

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwe Krim is 3.002 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.672 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwe Krim

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwe Krim vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwe Krim

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwe Krim? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwe Krim

Nieuwe Krim Verspreide huizen Nieuwe Krim