Alle woningmarktinfo Oosterhesselen in Coevorden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oosterhesselen

Een eerste blik op Oosterhesselen

Oosterhesselen is een wijk in de gemeente Coevorden. Deze wijk telt volgens het CBS 4.165 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhesselen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 469.082 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 469.082
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oosterhesselen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oosterhesselen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oosterhesselen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oosterhesselen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oosterhesselen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oosterhesselen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oosterhesselen. Een eengezinswoning in Oosterhesselen komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oosterhesselen

In Oosterhesselen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oosterhesselen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oosterhesselen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oosterhesselen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oosterhesselen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oosterhesselen vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Oosterhesselen waar ligt dat?

Woningen te koop in Oosterhesselen

Wil je een huis kopen in Oosterhesselen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oosterhesselen . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oosterhesselen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oosterhesselen.

Zoek je huurwoning in Oosterhesselen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oosterhesselen.

Huizenprijzen in Oosterhesselen

Starterswoningen in Oosterhesselen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oosterhesselen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oosterhesselen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oosterhesselen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oosterhesselen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oosterhesselen is 2.917 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.652 euro).

Leeftijden Oosterhesselen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oosterhesselen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oosterhesselen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oosterhesselen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oosterhesselen

Oosterhesselen Verspreide huizen Oosterhesselen Gees Verspreide huizen Gees Zwinderen Verspreide huizen Zwinderen Geesbrug Verspreide huizen Geesbrug Verspreide huizen Nieuwlande