Alle woningmarktinfo Zweeloo in Coevorden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zweeloo

Een eerste blik op Zweeloo

Zweeloo is een wijk in de gemeente Coevorden. Deze wijk telt volgens het CBS 3.270 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zweeloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 474.089 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 474.089
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Zweeloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zweeloo is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zweeloo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zweeloo.

Woningen recent verkocht in Zweeloo

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zweeloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zweeloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zweeloo. Een eengezinswoning in Zweeloo komt het meest (52%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zweeloo

In Zweeloo wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zweeloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zweeloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zweeloo
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zweeloo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zweeloo vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zweeloo waar ligt dat?

Woningen te koop in Zweeloo

Wil je een huis kopen in Zweeloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zweeloo . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zweeloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zweeloo.

Zoek je huurwoning in Zweeloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zweeloo.

Huizenprijzen in Zweeloo

Starterswoningen in Zweeloo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zweeloo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zweeloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zweeloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zweeloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zweeloo is 2.835 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.311 euro).

Leeftijden Zweeloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zweeloo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zweeloo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zweeloo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zweeloo

Zweeloo Aalden Verspreide huizen Zweeloo Meppen Verspreide huizen Meppen Wezup Wezuperbrug Benneveld Verspreide huizen Benneveld Verspreide huizen Wezuperbrug