logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sleen in Erm

Begrijp de huizenprijzen in Sleen Coevorden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sleen Coevorden

Sleen is een wijk in de plaats Erm binnen de gemeente Coevorden. Deze wijk telt volgens het CBS 6.895 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sleen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 439.077 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 439.077
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Sleen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sleen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sleen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sleen.

Woningen recent verkocht in Sleen

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sleen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sleen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sleen. Een eengezinswoning in Sleen komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sleen

In Sleen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sleen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sleen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Sleen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sleen vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Huizenprijzen in Sleen Coevorden

Starterswoningen in Sleen Coevorden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sleen Coevorden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sleen Coevorden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sleen Coevorden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sleen Coevorden

Wil je een huis kopen in Sleen Coevorden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sleen Coevorden . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sleen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sleen.

Bekijk alle koopwoningen in Sleen Coevorden. Zoek je huurwoning in Sleen Coevorden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sleen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sleen is 2.979 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.763 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sleen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sleen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sleen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sleen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sleen

Sleen Diphoorn Verspreide huizen Sleen Noord-Sleen 't Haantje Verspreide huizen 't Haantje Verspreide huizen Noord-Sleen Schoonoord De Kiel Verspreide huizen De Kiel Verspreide huizen Kibbelveen Verspreide huizen Schoonoord Verspreide huizen Veenoord Erm Achterste Erm Holsloot Verspreide huizen Holsloot Verspreide huizen Erm