Alle woningmarktinfo Sleen in Coevorden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Sleen

Een eerste blik op Sleen

Sleen is een wijk in de gemeente Coevorden. Deze wijk telt volgens het CBS 6.655 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sleen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 416.175 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 416.175
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Sleen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sleen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sleen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sleen.

Woningen recent verkocht in Sleen

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sleen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sleen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sleen. Een eengezinswoning in Sleen komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sleen

In Sleen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Sleen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Sleen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sleen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Sleen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sleen vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Sleen waar ligt dat?

Woningen te koop in Sleen

Wil je een huis kopen in Sleen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sleen . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sleen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sleen.

Zoek je huurwoning in Sleen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Sleen.

Huizenprijzen in Sleen

Starterswoningen in Sleen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sleen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sleen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sleen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sleen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sleen is 2.645 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.015 euro).

Leeftijden Sleen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sleen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sleen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sleen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sleen

Sleen Diphoorn Verspreide huizen Sleen Noord-Sleen 't Haantje Verspreide huizen 't Haantje Verspreide huizen Noord-Sleen Schoonoord De Kiel Verspreide huizen De Kiel Verspreide huizen Kibbelveen Verspreide huizen Schoonoord Verspreide huizen Veenoord Erm Achterste Erm Holsloot Verspreide huizen Holsloot Verspreide huizen Elm