Alle woningmarktinfo Vlieghuis en Padhuis in Coevorden

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vlieghuis en Padhuis

Een eerste blik op Vlieghuis en Padhuis

Vlieghuis en Padhuis is een wijk in de gemeente Coevorden. Deze wijk telt volgens het CBS 110 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlieghuis en Padhuis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 496.272 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 496.272
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Vlieghuis en Padhuis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlieghuis en Padhuis is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlieghuis en Padhuis kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vlieghuis en Padhuis

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlieghuis en Padhuis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlieghuis en Padhuis.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vlieghuis en Padhuis. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlieghuis en Padhuis. Een eengezinswoning in Vlieghuis en Padhuis komt het meest (57%) voor. Daarna komt een herenhuis met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlieghuis en Padhuis

In Vlieghuis en Padhuis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vlieghuis en Padhuis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vlieghuis en Padhuis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vlieghuis en Padhuis
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Vlieghuis en Padhuis

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vlieghuis en Padhuis vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Vlieghuis en Padhuis waar ligt dat?

Woningen te koop in Vlieghuis en Padhuis

Wil je een huis kopen in Vlieghuis en Padhuis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlieghuis en Padhuis . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlieghuis en Padhuis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlieghuis en Padhuis.

Zoek je huurwoning in Vlieghuis en Padhuis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vlieghuis en Padhuis.

Huizenprijzen in Vlieghuis en Padhuis

Starterswoningen in Vlieghuis en Padhuis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vlieghuis en Padhuis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlieghuis en Padhuis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vlieghuis en Padhuis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vlieghuis en Padhuis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlieghuis en Padhuis is 4.685 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.043 euro).

Leeftijden Vlieghuis en Padhuis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlieghuis en Padhuis vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vlieghuis en Padhuis

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vlieghuis en Padhuis? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vlieghuis en Padhuis

Verspreide huizen Vlieghuis en Padhuis