logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vlieghuis en Padhuis in Coevorden

Begrijp de huizenprijzen in Vlieghuis en Padhuis Coevorden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vlieghuis en Padhuis Coevorden

Vlieghuis en Padhuis is een wijk in de plaats Coevorden binnen de gemeente Coevorden. Deze wijk telt volgens het CBS 115 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlieghuis en Padhuis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 776.107 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 776.107
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Vlieghuis en Padhuis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vlieghuis en Padhuis is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vlieghuis en Padhuis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vlieghuis en Padhuis.

Woningen recent verkocht in Vlieghuis en Padhuis

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vlieghuis en Padhuis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vlieghuis en Padhuis.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Vlieghuis en Padhuis. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vlieghuis en Padhuis. Een eengezinswoning in Vlieghuis en Padhuis komt het meest (57%) voor. Daarna komt een herenhuis met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vlieghuis en Padhuis

In Vlieghuis en Padhuis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vlieghuis en Padhuis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vlieghuis en Padhuis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vlieghuis en Padhuis

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vlieghuis en Padhuis vergeleken met de Coevorden en Nederland.

Huizenprijzen in Vlieghuis en Padhuis Coevorden

Starterswoningen in Vlieghuis en Padhuis Coevorden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vlieghuis en Padhuis Coevorden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vlieghuis en Padhuis Coevorden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vlieghuis en Padhuis Coevorden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vlieghuis en Padhuis Coevorden

Wil je een huis kopen in Vlieghuis en Padhuis Coevorden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vlieghuis en Padhuis Coevorden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Vlieghuis en Padhuis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vlieghuis en Padhuis.

Bekijk alle koopwoningen in Vlieghuis en Padhuis Coevorden. Zoek je huurwoning in Vlieghuis en Padhuis Coevorden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vlieghuis en Padhuis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vlieghuis en Padhuis is 4.730 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.838 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vlieghuis en Padhuis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vlieghuis en Padhuis vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vlieghuis en Padhuis

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vlieghuis en Padhuis? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vlieghuis en Padhuis

Verspreide huizen Vlieghuis en Padhuis