logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in 2e Exloërmond

Begrijp de huizenprijzen in 2e Exloërmond met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 2e Exloërmond

2e Exloërmond is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.919 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 2e Exloërmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 361.311 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 361.311
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in 2e Exloërmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 2e Exloërmond is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 2e Exloërmond kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 2e Exloërmond

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 2e Exloërmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 2e Exloërmond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 2e Exloërmond. Een eengezinswoning in 2e Exloërmond komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling 2e Exloërmond

In 2e Exloërmond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 2e Exloërmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 2e Exloërmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in 2e Exloërmond

Starterswoningen in 2e Exloërmond zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 2e Exloërmond zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 2e Exloërmond zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 2e Exloërmond? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 2e Exloërmond

Wil je een huis kopen in 2e Exloërmond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 2e Exloërmond . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 2e Exloërmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 2e Exloërmond.

Bekijk alle koopwoningen in 2e Exloërmond. Zoek je huurwoning in 2e Exloërmond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 2e Exloërmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 2e Exloërmond is 2.564 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.174 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 2e Exloërmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 2e Exloërmond vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van 2e Exloërmond

2e Exloërmond bestaat uit 38 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.