2e Exloërmond in de gemeente Borger-Odoorn

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in 2e Exloërmond

Een eerste blik op 2e Exloërmond

2e Exloërmond is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in 2e Exloërmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 237.164 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 237.164
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in 2e Exloërmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 2e Exloërmond is 69 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 2e Exloërmond kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 2e Exloërmond

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 2e Exloërmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 2e Exloërmond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 2e Exloërmond. Een eengezinswoning in 2e Exloërmond komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling 2e Exloërmond

In 2e Exloërmond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat 2e Exloërmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van 2e Exloërmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 2e Exloërmond
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in 2e Exloërmond

Wil je een huis kopen in 2e Exloërmond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 2e Exloërmond. Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 2e Exloërmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 2e Exloërmond.

Huizenprijzen in 2e Exloërmond

Starterswoningen in 2e Exloërmond zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in 2e Exloërmond zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 2e Exloërmond zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 2e Exloërmond? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 2e Exloërmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 2e Exloërmond is 1.836 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.695 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in 2e Exloërmond is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden 2e Exloërmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 2e Exloërmond vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 2e Exloërmond

2e Exloërmond bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen