De Huizenmarkt in 2e Exloërmond (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in 2e Exloërmond

Woningmarkt 2e Exloërmond

2e Exloërmond is een plaats in de gemeente Borger-Odoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 25.380 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 2e Exloërmond. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 319.516 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 319.516
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in 2e Exloërmond

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 2e Exloërmond is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 2e Exloërmond kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in 2e Exloërmond

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 2e Exloërmond. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 2e Exloërmond.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 2e Exloërmond. Een eengezinswoning in 2e Exloërmond komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling 2e Exloërmond

In 2e Exloërmond wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 2e Exloërmond

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 2e Exloërmond (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 2e Exloërmond
Binnenring: Nederland

2e Exloërmond waar ligt dat?

Woningen te koop 2e Exloërmond

Wil je een huis kopen in 2e Exloërmond? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 2e Exloërmond . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 2e Exloërmond alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 2e Exloërmond.

Bekijk hier alle koopwoningen in 2e Exloërmond. Zoek je huurwoning in 2e Exloërmond? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in 2e Exloërmond

Starterswoningen in 2e Exloërmond zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in 2e Exloërmond zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 2e Exloërmond zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 2e Exloërmond? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 2e Exloërmond

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 2e Exloërmond is 2.251 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.062 euro).

Leeftijden 2e Exloërmond

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 2e Exloërmond vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 2e Exloërmond

2e Exloërmond bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.