Alle woningmarktinfo Vinkenbuurt in gemeente Ommen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Vinkenbuurt

Een eerste blik op Vinkenbuurt

Vinkenbuurt is een plaats in de gemeente Ommen. Deze plaats telt volgens het CBS 17.610 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vinkenbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 550.837 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 550.837
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Vinkenbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vinkenbuurt is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vinkenbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vinkenbuurt.

Woningen recent verkocht in Vinkenbuurt

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vinkenbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vinkenbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vinkenbuurt. Een woonboerderij in Vinkenbuurt komt het meest (56%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vinkenbuurt

In Vinkenbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Vinkenbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Vinkenbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Vinkenbuurt
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Vinkenbuurt

Wil je een huis kopen in Vinkenbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vinkenbuurt . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vinkenbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vinkenbuurt.

Zoek je huurwoning in Vinkenbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Vinkenbuurt.

Huizenprijzen in Vinkenbuurt

Starterswoningen in Vinkenbuurt zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vinkenbuurt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vinkenbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Vinkenbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Vinkenbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vinkenbuurt is 4.417 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.547 euro).

Leeftijden Vinkenbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vinkenbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Vinkenbuurt

Vinkenbuurt bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen