logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Giethmen in Giethmen

Begrijp de huizenprijzen in Giethmen Ommen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Giethmen Ommen

Giethmen is een wijk in de plaats Giethmen binnen de gemeente Ommen. Deze wijk telt volgens het CBS 225 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giethmen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 330.346 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 330.346
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Giethmen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Giethmen is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Giethmen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Giethmen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Giethmen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Giethmen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Giethmen. Een bungalow in Giethmen komt het meest (42%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling Giethmen

In Giethmen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Giethmen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Giethmen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Giethmen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Giethmen vergeleken met de Ommen en Nederland.

Huizenprijzen in Giethmen Ommen

Starterswoningen in Giethmen Ommen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Giethmen Ommen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Giethmen Ommen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Giethmen Ommen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Giethmen Ommen

Wil je een huis kopen in Giethmen Ommen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Giethmen Ommen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Giethmen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Giethmen.

Bekijk alle koopwoningen in Giethmen Ommen. Zoek je huurwoning in Giethmen Ommen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Giethmen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Giethmen is 3.951 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.373 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Giethmen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Giethmen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Giethmen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Giethmen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Giethmen

Buurtschap Giethmen