logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lemele in Lemele

Begrijp de huizenprijzen in Lemele Ommen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lemele Ommen

Lemele is een wijk in de plaats Lemele binnen de gemeente Ommen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.570 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 544.371 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 544.371
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Lemele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lemele is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lemele moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lemele.

Woningen recent verkocht in Lemele

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lemele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lemele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lemele. Een eengezinswoning in Lemele komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lemele

In Lemele wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lemele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lemele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lemele

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lemele vergeleken met de Ommen en Nederland.

Huizenprijzen in Lemele Ommen

Starterswoningen in Lemele Ommen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lemele Ommen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lemele Ommen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lemele Ommen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lemele Ommen

Wil je een huis kopen in Lemele Ommen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lemele Ommen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lemele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lemele.

Bekijk alle koopwoningen in Lemele Ommen. Zoek je huurwoning in Lemele Ommen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lemele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lemele is 3.694 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.577 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lemele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lemele vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lemele

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lemele? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lemele

Kern Lemele Buurtschap Lemele Buurtschap Archem