logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Beerzerveld in Beerzerveld

Begrijp de huizenprijzen in Beerzerveld Ommen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beerzerveld Ommen

Beerzerveld is een wijk in de plaats Beerzerveld binnen de gemeente Ommen. Deze wijk telt volgens het CBS 1.065 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beerzerveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 508.942 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 508.942
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Beerzerveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beerzerveld is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beerzerveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beerzerveld.

Woningen recent verkocht in Beerzerveld

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beerzerveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beerzerveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beerzerveld. Een eengezinswoning in Beerzerveld komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beerzerveld

In Beerzerveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beerzerveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beerzerveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Beerzerveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beerzerveld vergeleken met de Ommen en Nederland.

Huizenprijzen in Beerzerveld Ommen

Starterswoningen in Beerzerveld Ommen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beerzerveld Ommen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beerzerveld Ommen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beerzerveld Ommen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beerzerveld Ommen

Wil je een huis kopen in Beerzerveld Ommen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beerzerveld Ommen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Beerzerveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beerzerveld.

Bekijk alle koopwoningen in Beerzerveld Ommen. Zoek je huurwoning in Beerzerveld Ommen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beerzerveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beerzerveld is 3.456 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.967 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beerzerveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beerzerveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Beerzerveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Beerzerveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Beerzerveld

Kern Beerzerveld Kern Kloosterdijk Buurtschap Beerzerveld