logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vinkenbuurt in Vinkenbuurt

Begrijp de huizenprijzen in Vinkenbuurt Ommen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vinkenbuurt Ommen

Vinkenbuurt is een wijk in de plaats Vinkenbuurt binnen de gemeente Ommen. Deze wijk telt volgens het CBS 435 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vinkenbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 755.362 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 755.362
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Vinkenbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vinkenbuurt is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vinkenbuurt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Vinkenbuurt

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vinkenbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vinkenbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vinkenbuurt. Een woonboerderij in Vinkenbuurt komt het meest (53%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vinkenbuurt

In Vinkenbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vinkenbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vinkenbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vinkenbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vinkenbuurt vergeleken met de Ommen en Nederland.

Huizenprijzen in Vinkenbuurt Ommen

Starterswoningen in Vinkenbuurt Ommen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vinkenbuurt Ommen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vinkenbuurt Ommen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vinkenbuurt Ommen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vinkenbuurt Ommen

Wil je een huis kopen in Vinkenbuurt Ommen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vinkenbuurt Ommen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vinkenbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vinkenbuurt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Vinkenbuurt Ommen.

Bekijk alle koopwoningen in Vinkenbuurt Ommen. Zoek je huurwoning in Vinkenbuurt Ommen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vinkenbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vinkenbuurt is 3.479 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.964 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vinkenbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vinkenbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vinkenbuurt

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vinkenbuurt? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vinkenbuurt

Buurtschap Vinkenbuurt Buurtschap Ommerschans