logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Stegeren in Stegeren

Begrijp de huizenprijzen in Stegeren Ommen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Stegeren Ommen

Stegeren is een wijk in de plaats Stegeren binnen de gemeente Ommen. Deze wijk telt volgens het CBS 535 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stegeren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 610.989 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 610.989
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Stegeren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stegeren is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stegeren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stegeren.

Woningen recent verkocht in Stegeren

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stegeren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stegeren.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Stegeren. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stegeren. Een bungalow in Stegeren komt het meest (44%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stegeren

In Stegeren wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stegeren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stegeren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Stegeren

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Stegeren vergeleken met de Ommen en Nederland.

Huizenprijzen in Stegeren Ommen

Starterswoningen in Stegeren Ommen zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Stegeren Ommen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stegeren Ommen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Stegeren Ommen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Stegeren Ommen

Wil je een huis kopen in Stegeren Ommen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stegeren Ommen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stegeren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stegeren.

Bekijk alle koopwoningen in Stegeren Ommen. Zoek je huurwoning in Stegeren Ommen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stegeren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stegeren is 3.155 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.960 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stegeren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stegeren vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Stegeren

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Stegeren? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Stegeren

Buurtschap Stegeren Buurtschap Stegerveld