logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Arrien in Arriën

Begrijp de huizenprijzen in Arrien Ommen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Arrien Ommen

Arrien is een wijk in de plaats Arriën binnen de gemeente Ommen. Deze wijk telt volgens het CBS 390 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arrien. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 832.742 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 832.742
Percentage gezinnen met kinderen 49%

Verkoopduur woningen in Arrien

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Arrien is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Arrien moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Arrien.

Woningen recent verkocht in Arrien

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arrien. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Arrien.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Arrien. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Arrien. Een woonboerderij in Arrien komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling Arrien

In Arrien wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Arrien

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Arrien (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Arrien

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Arrien vergeleken met de Ommen en Nederland.

Huizenprijzen in Arrien Ommen

Starterswoningen in Arrien Ommen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Arrien Ommen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Arrien Ommen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Arrien Ommen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Arrien Ommen

Wil je een huis kopen in Arrien Ommen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Arrien Ommen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Arrien alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Arrien.

Bekijk alle koopwoningen in Arrien Ommen. Zoek je huurwoning in Arrien Ommen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Arrien

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Arrien is 4.884 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.596 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Arrien

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Arrien vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Arrien

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Arrien? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Arrien

Buurtschap Arrien Buurtschap Arrienveld