Huizenmarkt Dalmsholte in Dalmsholte (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dalmsholte

Woningmarkt Dalmsholte

Dalmsholte is een wijk in de plaats Dalmsholte binnen de gemeente Ommen. Deze wijk telt volgens het CBS 345 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalmsholte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 745.196 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 745.196
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Dalmsholte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dalmsholte is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dalmsholte kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dalmsholte

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalmsholte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dalmsholte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dalmsholte. Een woonboerderij in Dalmsholte komt het meest (63%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dalmsholte

In Dalmsholte wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dalmsholte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dalmsholte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dalmsholte
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Dalmsholte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dalmsholte vergeleken met de Ommen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Dalmsholte waar ligt dat?

Woningen te koop Dalmsholte

Wil je een huis kopen in Dalmsholte? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dalmsholte . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dalmsholte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dalmsholte.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dalmsholte. Zoek je huurwoning in Dalmsholte? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dalmsholte

Starterswoningen in Dalmsholte zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dalmsholte zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dalmsholte zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dalmsholte? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dalmsholte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dalmsholte is 3.797 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.815 euro).

Leeftijden Dalmsholte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dalmsholte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dalmsholte

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dalmsholte? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dalmsholte

Buurtschap Dalmsholte