logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Dalmsholte in Dalmsholte

Begrijp de huizenprijzen in Dalmsholte Ommen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dalmsholte Ommen

Dalmsholte is een wijk in de plaats Dalmsholte binnen de gemeente Ommen. Deze wijk telt volgens het CBS 340 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalmsholte. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 634.962 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 634.962
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Dalmsholte

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dalmsholte is 85 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dalmsholte kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dalmsholte

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalmsholte. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dalmsholte.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dalmsholte. Een woonboerderij in Dalmsholte komt het meest (63%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dalmsholte

In Dalmsholte wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dalmsholte

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dalmsholte (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dalmsholte

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dalmsholte vergeleken met de Ommen en Nederland.

Huizenprijzen in Dalmsholte Ommen

Starterswoningen in Dalmsholte Ommen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dalmsholte Ommen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dalmsholte Ommen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dalmsholte Ommen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dalmsholte Ommen

Wil je een huis kopen in Dalmsholte Ommen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dalmsholte Ommen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Dalmsholte alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dalmsholte.

Bekijk alle koopwoningen in Dalmsholte Ommen. Zoek je huurwoning in Dalmsholte Ommen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dalmsholte

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dalmsholte is 3.835 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.797 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dalmsholte

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dalmsholte vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Dalmsholte

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Dalmsholte? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Dalmsholte

Buurtschap Dalmsholte